Summer Term June 19-July 24 (No School July 4-5)

John C. Fremont High School

Bell Schedules » REGULAR DAY SCHEDULE

REGULAR DAY SCHEDULE

REGULAR DAY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
PERIOD 1 8:00 AM 9:09 AM 69 min
PERIOD 2 9:14 AM 10:11 AM 57 min
PERIOD 3 10:16 AM 11:13 AM 57 min
LUNCH 11:13 AM 11:48 AM 35 min
PERIOD 4 11:53 AM 12:50 PM 57 min
PERIOD 5 12:55 PM 1:52 PM 57 min
PERIOD 6 1:57 PM 2:54 PM 57 min