Summer Term Starts Wednesday, June 19 at 8:30 a.m          Summer Term June 19-July 24 (No School July 4-5)

John C. Fremont High School

Bell Schedules

REGULAR DAY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
PERIOD 1 8:00 AM 9:09 AM 69 min
PERIOD 2 9:14 AM 10:11 AM 57 min
PERIOD 3 10:16 AM 11:13 AM 57 min
LUNCH 11:13 AM 11:48 AM 35 min
PERIOD 4 11:53 AM 12:50 PM 57 min
PERIOD 5 12:55 PM 1:52 PM 57 min
PERIOD 6 1:57 PM 2:54 PM 57 min
SHORTEN DAY (PD) SCHEDULE 8/20/2019, 9/17/19, 9/24/19, 10/8/19, 10/15/19, 10/16/19 (PSAT), 10/29/19, 12/10/19, 12/17-12/19 (FALL FINALS WEEK), 1/14/2020, 1/21/20, 2/4/20, 2/18/20, 3/3/20, 3/17/20, 3/25/20 (SAT), 6/9-6/11 (SPRING FINALS WEEK)
Description / Period Start Time End Time Length
PERIOD 1 8:00 AM 8:55 AM 55 min
PERIOD 2 9:00 AM 9:43 AM 43 min
PERIOD 3 9:48 AM 10:31 AM 43 min
LUNCH 10:31 AM 11:01 AM 30 min
PERIOD 4 11:06 AM 11:49 AM 43 min
PERIOD 5 11:54 AM 12:37 PM 43 min
PERIOD 6 12:42 PM 1:25 PM 43 min
PROFESSIONAL DEVELOPMENT 1:35 PM 3:00 PM 85 min
MINIMUM DAY SCHEDULE 12/20/18, 6/12/19
Description / Period Start Time End Time Length
PERIOD 1 8:00 AM 8:47 AM 47 min
PERIOD 2 8:52 AM 9:27 AM 35 min
PERIOD 3 9:32 AM 10:07 AM 35 min
BRUNCH 10:07 AM 10:32 AM 25 min
PERIOD 4 10:37 AM 11:12 AM 35 min
PERIOD 5 11:17 AM 11:52 AM 35 min
PERIOD 6 11:57 AM 12:32 PM 35 min